Dagens tisdag

image166
Idag var första dagen på nya jobbet Mcdonkan eller det gyllende M:et. Det första jag fick göra var att byta om till arbetskläder rutig skjorta,blåa byxor och skärp ( Med ett M på hihi ska försöka få en bild på jobb outfiten nån dag :D) . Sedan blev jag rundvisad lite på resturangen av en jättetrevlig tjej, hon skulle även lära mig att stå i kassan med allt var det innebar...

Jag hade föreställt mig att displayen(där man klickar för att göra beställningen) skulle vara illustrerat med bilder för att man lätt skulle kunna hitta rätt meny....men så var inte fallet haha. IStället var det en massa små fyrkanter med text och bland dem skulle jag hitta just den hamburgare som kunden ville ha! I början stirrade jag mig blind på alla fyrkanter, det enda jag såg var fyrkanter! Efter en stund började det lossna och jag började kunna prata samtidigt som jag tog emot beställningen :). Tyckte det var riktigt kul jag fick ju träffa så mycket människor på en och samma dag,kul!

Nu när jag är hemma känner jag mig dock lite vimsig i huvudet och benen är ömma...men det är sådant man får ta ;) Verkar iaf vara ett gött gäng som jobbar på mcdonalds och det är ju huvudsaken!!

Blus med volanger från Wera Åhlens
Svarta stuprör från Å Åhlens
Strandväska Gamal från Hm (Present)
♥Rosettskor från Asos♥ Älskar dem!
image167
 Fel klädd? Klicka upp och avgör :S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0