Minafavoriter på Ellos Josefssons sommarrea



A linjeformad Vit blus 50kr
Beiga shorts som går att reglera längdenpå 79kr
Blommig somrig klänning 169kr
Bikiniöverdel 79kr
Bikini underdel 49kr                              Totalt för bikinin 128kr

Blommig kjol från Catalog mail outlet  95 kr(finner du under avdelningen fynd på ellos hemida)
Korallrött linne  39kr

Utmaning

Jag utmanar alla bloggerskor där ute att visa upp era bikinis!!!

Die Hard 4.0

I onsdags hade den fjärde die hard filmen premiär och i torsdags var jag och såg den eftersom jag fullkomligt älskar de tidigare die hard filmerna. Filmen var grymt bra tycker jag, pojkvännen tyckte lite för lite action om man jämför med de tidigare vet inte om jag håller med honom.... Jag satt iaf som klistrad hela filmen jag tycker alla die hard fans borde gå och se den!♥
image109 bilden lånad från bio.nu
En attack mot USAs samtliga datanätverk hotar att slå ut hela nationens infrastruktur. Männen bakom attacken har förutsett alla åtgärder som myndigheterna kan vidta för att hindra dem, men de räknade inte med vad som kan hända när John McClane ger sig in i leken...


Städ och Tvätt dag 30/6

Håller på att städa mitt rum och lite i köket (lovat mamma) medan mina förläldrar är ute och bottenmålar båten i solen!!  Håller även på att städa gaderoben.....gosh....vad det tar tid!!! Solen skiner så nu tar jag på mig guldbikinin och går ner och solar på altanen. För att ingen ska gnälla på att jag inte städar tar jag med mig körkortsteoriboken ned. Bild på dagens kommer senare chao bella!!!

Dagens klädval♥


Våran kattkompis kom på besök
Rosa volymkjol  från Tempel

Brunt axelbandslöst linne från Cubus
Sjal från kappahl
Solbrillor Lindex
Rosa Skor från Converse 


Bikini beställning

La just in en beställning på denna ursnygga bikini från Replay på nelly. Priset blev 345kr! Visst är den underbar.♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  
Bild lånad från Nelly

Allt tjat kring jordgubbar

Det har ju varit jordgubbshysteri i över ett halvår nu.  Ibörjan diggade jag verkligen Kenneth Jay Lanes jordgubbshalsband fast sedan gick det lite väl överstyr...många började tillverka egna jordgubbar med cenitlera....hm inte roligt med jordgubbar längre. Men för sådär två veckor sedan just innan midsommar sprang jag på detta jordgubbshalsband på guldfynd, för rena rama fynd priset....svart jordgubbe vilken lycka lite mera rock and roll än den klassiska jordgubben. Behöver jag säga att min jordgubbe fick göra de andra sällskap på midsommar! ♥ Sköt om er därute!


Varför kan vi inte få beställa?



Åh det är inte rättvist forever21.com gör otoligt sommarsnygga klänningar men tyvärr inte för oss som inte bor i USA...de tar nämligen inte internationella order. Kan vi i inte gå samman systrar :D Om vi alla skriver till dem och undrar varför de inte vill låta oss handla så kanske de börjar ta emot internationella orders!!!!!!!

1.Floral Tube Dress $22.8 (ca 160kr)
2.Satin Top/Dress $22.80( ca 160kr)
3.V Neck Floral Dress $22.8 (ca 160kr)
4. Dotted Silk Halter Dress $27.8 (ca 200kr för den rosa)

Sjung om studentens lyckliga dar...

♥Jag tog studenten i slutet av maj det var en solig dag med blå himmel. Jag gick upp 05:50 för att göra iordningen mig med allt vad det innebar; tvätta håret och fixa håret,klä på mig, sminka mig (m.m)....hann inte få på mig lösnaglarna dock så de åkte ned i väskan...Sedan blev jag körd till bussen på bussen satt jag med studentmössan i knät samtidigt som jag limmade fast lösnaglarna i den guppande bussen (har ännu inte fattat hur jag lyckades få på mig naglarna utan att spilla lim på mössan).  
                        
image98
Väl framme i skolan var vi första klassen ut för fotografering kändes lite konstigt att helt plötsligt sätta på sig mössan.Jag och min klass började dagen med champangefrukost på scandic, där jordgubbar och champange var fint uppdukat. Sedan gick vi tillbaka till klassrummet där vi skrev i mössor, delade ut present och blommer till vår klassföreståndare, studierektorn höll tal, stipendium delades ut.

Sedan var det dags att gå till gymnastiksalen för att äta studentlunch. Gympasalen var långbord uppradade det var fint dukat trevlig underhållning och räkmacka (ush säger jag som avskyr räkmacka, jag måste för övrigt vara den enda i världen som inte gillar skaldjur!!!!(?)) Vi hade även officiell mösspåtagning (innan hade man egentligen inte "fått" ha på sig mössan men det verkade som nv-sektorn var de ända som blivit informerade om detta) sedan precis innan vi skulle springa ut så hade en av rektorerna varit ute och intervjuvat några av den anhöriga till oss studenter som stod utanför på skolgården och väntade..... Dessa intervjuer spelade de till våran förtjusning upp på en liten (bio)duk. Själva utspringet var riktigt fräckt för det var så enormt mycket folk på skolgården och när min klass sprang ut till We go together...(Grease) så var stämningen på top.


Efter att vi blivit grattade, omkramade och fotograferade av släkt och vänner så begav vi oss till flaket (som förövrigt hade egen dj!) Flaket var helt klart det bästa på hela dagen och fick jag chansen så skulle jag utan tvekan göra om det!
 
Därefter hämtade pojkvännen upp mig och vi åkte hem till studentmotagningen där släkt och vänner väntade. Vi alla åt gott och jag öppnade mina studentpresenter. Jag fick bla en bärbardator, körlektioner,diamanthänge med tillhörande diamantörhängen ,ett guldarmband och ett lite mer designat stålarband av pojkvännen, fin orrefors skål, kosta boda "plugghäst" och pengar och mycket mycket mer fina saker!!!!!

Efter maten och efterätten så var det dags att fixa i ordning sig för studentfesten, förfesta lite och åka iväg.... Idag var helt klart en av de bästa dagarna i mitt liv!!!!!♥


En ny kategori

Eftersom jdet var sålängesen jag bloggade(förutom dagens idag då! :p) så har jag inte bloggat om de roliga saker som hänt mig därför har jag skapat en ny kategori som jag döpt till miss. I denna kategori kommer händelser m.m som inte blev bloggade om den dagen de inträffade utan de har helt enkelt fått ligga till sig....lite(!)...♥♥♥♥

28/6

fin
Idag är jag somrig fråga mig inte varför? :P :D

Klänning                                   ♥Ellos♥
Skärp                                         ♥Vero Moda♥
Sidenscarf                                ♥Thailand♥

RSS 2.0